domingo, 22 de junio de 2008

22 juny 2008







Hola com passa el temps. Ara estic a Cacabelos, em sembla que queden uns 200 Km per arribar a Santiago. Perdoneu que haja deixat de escriure, no es fàcil trobar un lloc per conectar-se.


Comencen a fer-me un poc de mal els genolls y ara de seguida en quan acabe em ficaré gel. Hem passat tres jornades fent 100 km cada dia. Era un poc monoton la part de Palencia y Leon. Ara comença lo dur. Avuí em fet una pujada impressionant fins a la creu de ferro , demà també tenim un altra jornada bestia.


Vaig començar sola y ara anem cuatre junts.

Aquestos son els meus companys de ruta. Dos Italians y un de Barbastro. Ho estem passant teta parlant en Italia, Valencia i castellà.

Bo, disculpeu que no puga escriure gaire, quan acabe estic feliç però reventà.

Encara que diuen que baixaran les temperatures, ací fa molta calora i ens alcem a les 5 del matí per començar fresquets.

Ara comença a haver-hi molta gent pues hi han molts que comencen 200 km abans de arribar a Santiago. Ells s'ho perden.

Un bes a tots, gràcies pels anims

7 comentarios:

sari dijo...

bé bé això ja està xupat !!!
jo no sé com teniu valor, la veritat, és que s'ha de ser d'una raça superior, no?... perquè deu ni dó els km que esteu fent en un sol dia...
només donar-te aníms un com més!!!!
una abraçada ven gran ...jo ara m'en vaig a casa le Joan de festeta...( és un altre tipo de cursa, no? també s'agafen pedals !!! jejeje) s'ha de celebrar Sant Joan que només és un dia l'any...
venga et deixo que ja m'esperen ( els hi he fet una coca que està de vicio )ummmm !!!!!
aníms, aníms, aníms....
Edu

sari dijo...

fica Sari però no sé perquè, no se la seva cobtrasebya ni res,....i que jo sapigue tampoc bé a la festa.....jejejejeje
que quedi clar;

Edu

filmín dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
filmín dijo...

Hola Marieta,
aprofito ara què l'Edu està de borratxera a Verdú (volia anar però se m'ha fet tard, igual després paso per controla'l).

Ets una fiera!!! sí senyora!!! aupa què això ja està xupat! veig què has captat l'ànima del Camino ... como la Vida misma. Un passote, oi què sí! quan tornis ja veuràs, estaràs molt per sobre de les parides que t'han amargat aquests últims mesos, doncs vindràs amb la lliçó ben apresa ... el què val la pena i el què no.

una abraçada ben forta! ... I aupa!!!
Xus
pd: Sort què no et vaig acompanyar, encara que fossin només 5 dies, ahir vaig anar amb l'Angel a fer una ruta verda i com què el dia abans havia fet un pic m'ha sortit un bony al múscul què vaig ben coix ... (a més ja sabia què no aguantaria el teu ritme ni mig dia)

Enrique dijo...

Bueno Maria ya casi esta, un abrazo a Santiago de mi parte, cuidate y animo

esther visa dijo...

ei Maria, que xulo deu ser aixó. Be ja veig que haurem de començar a pendre idiomes perque quan tornis no et se faci tant extrany esta per aqui. 100 jm ufff... només de pensar-hi ja em canso...
Bé ja queda menys per aconseguir la fita
besonarros i ànims que aixó està xupat

esther visa

Anna Moragues dijo...

Ei Maria ! molta força des del Pla sobretot ara que venen les pujades. La part de Galicia es molt xula pero un pel mes durilla. De totes maneres si ja has arribat fins aqui diu molt i segur que ho aconsegueixes tot i les petites molesties.
Força i Endavant !

anna