viernes, 20 de junio de 2008

20 juny 2008

Bo, lo primer agrair a tots els anims que em doneu. Açò és alucinant, no sols pels paissatges, la bici, les vacances, etc. Sino per la qualitat humana que et trobes al trajecte. Mai habia viscut algo igual.

us deixo un petit resum d'aquestos dies que no he pogut escriure:
18 JUNY 2008
El dia va començar molt molt aviat, a les 6:30 ja hi era pedalant per la senda cap a Logroño. A l'entrada hi ha una iaia molt encantadora que es diu Felisa em vaig fer una foto amb ella i em va ficar el sello a la credencial, on fica "Felisa: higuos-agua y amor".
No vaig tardar gaire en surtir de la ciutat doncs totes son un poc agobiant quan portes hores soles sense cotxes ni ruidos ni fums. Per Logroño es surt per un parc precios i la gent d'alli mateix et va diguent ¡Buen Camino!. Et dona molt bon rotllo. Quasi a punt d'enfilar la senda pel camp hi ha un porxo on es fica un home de barba llarga. El vaig passar de llarg però no sé per qué tirí cap a endarrere. Vaig passar una estona molt molt entrañable, una xarrada guapissima. Bo, a vore si trobe un ciber, pues en tiren d'aquí. Fins ara.

1 comentario:

María Julia dijo...

Querida María: me resulta un poco complicado entenderte, pero algo me queda claro: estás haciendo algo hermosísimo!
Supongo toda la preparación que habrás tenido antes de iniciar este viaje. Te felicito, no es para cualquier espíritu este tipo de "hazaña". Bien María!!! A pedalear y caminar todo lo que haga falta! Desde Palermo te seguiremos. MJulia (BsAs)