martes, 11 de junio de 2013

Fa un any

   Aquesta es la frase que més repeteixo cada dia. Han sigut dos anys molt intensos amb moments macos i altres no tant. Un 2011 ple d'emocions, d'alegries i plors, d'esperança i paciència, de pors ... de vegades molta por, una por que no comprenia, que em va immobilitzar , que em va embogir una mica i em va fer plantejar-me moltes coses. Quan busques i no  arriba i quan arriba i sembla que ho perds tot, et derrumbes per instants i tornes a agafar força per respirar ben fort, seguir endavant es el meu objectiu i una llum que veus segur a l'horitzò m'acompanya i em guia per complir un sotmi. Tindre un fill.
  Dir les coses clares encara em costa. Vaig patir un embarás amb pors però cada dia miro al Leo , el beso, l'abraço i se que està amb mi, al meu costat cada nit. T'estimo carinyet. Bona nit.

2 comentarios:

bicigrino dijo...

De bicigrina a Mare... , estás també fen un camí a la teva vida maria. En els altres camins anabes sola o de vegades podies buscar la soletat. Ara estás acompanyada i ho estaras per sempre. Tens la millors de les companyes.

La vida es va portant per diferents camins i lo important es saber i poder gaudir de les vivencies del recorregut. Varem fer camins amb bicicleta i els varem gaudir enormement..., ara tenim que fer altres camins amb furgoneta o atenent fills i de la mateixa manera en de gaudir i ser feliços.

La vida es va portant com fulles o branques a la corrent d'un riu i nosaltres en de saber deixar-nos arrosegar per la corrent...

Gracies per ser la meva amiga i gracies per deisar-me sentir la teva presencia a la meva vida ;)

mariadelao dijo...

Gracies a tu Tomàs que ets un solet. Nosaltres també t'estimem molt.